Také vás může zajímat:

Kolik atomových bomb vybouchlo na naší planetě?

Pozoruhodné 19.2.2019
S radioaktivitou si každý spojí havárii jaderné elektrárny. Zejména pak tu v Černobylu. Ale je opravdu havárie v Černobylu zatím největší viník zamoření Země radiací?
Přečíst celé →

ČNB vydala opatření. Sníží se tím ceny nemovitostí?

Pozoruhodné 18.2.2019
Česká národní banka vydala v Říjnu 2018 doporučení, které má za úkol ztížit dostupnost hypoték, a zvýšení úrokové sazby.
Přečíst celé →

Mallorca - nádherné místo, kde nějaký čas bydlel i Bob Marley

Pozoruhodné 18.2.2019
Mallorca je skutečně nádherný ostrov ve Středozemním moři, který je protkán duchem Reggae a Jamajkou.
Přečíst celé →

2. díl - Jak koupit ojetý vůz a na co si dát hlavně pozor?

Pozoruhodné 18.2.2019
Trh s ojetými vozy neustále roste a auto je dnes spotřebním zbožím. V tomto seriálu se zaměříme na ojetiny. Ukážeme si některé nekalé praktiky a poradíme, na co si dát hlavně pozor.
Přečíst celé →

1.díl - Jak koupit dobře ojetinu a na co si dát hlavně pozor?

Pozoruhodné 18.2.2019
Trh s ojetými vozy neustále roste a auto je dnes spotřením zbožím. V tomto seriálu se zaměříme na ojetiny. Ukážeme si některé nekalé praktiky a poradíme, na co si dát hlavně pozor.
Přečíst celé →

Komunistické bankovky, které v oběhu moc dlouho nebyly. Pamatujete si je ještě?

Pozoruhodné 10.2.2019
Jsou bankovky, které si pamatujeme ještě dodnes. Ale pak jsou i takové, které nám v paměti tak moc neutkvěly.
Přečíst celé →

Nastěnka neboli Natalja Sedychová. Byl její život také jako pohádka?

Pozoruhodné 7.2.2019
Natalja Sedychová je známá hlavně z filmu Mrazík, kde ztvárnila Nastěnku. Jaký byl ale její život?
Přečíst celé →

Partnerka mu dala k narozeninám luxusní hodinky. Co bylo ale skutečně uvnitř krabičky? To ho dojetím rozbrečelo.

Pozoruhodné 16.1.2019

Vypadalo to na normální narozeniny. I když to do poslední chvíle vypadalo že dostane své vysněné luxusní hodinky. Dostal něco na co už nikdy v životě nezapomene.

Když se blížili jeho narozeniny, přál si jen jedno. A to luxusní hodinky, o kterých si snil už nějaký ten pátek. Chtěl si je koupit z našetřených peněz. Ale když mu přítelkyně řekla že má jedinečný dárek k jeho narozeninám. Myslel si že to jsou právě ony luxusní hodinky.

Když viděl bílou krabičku ve které se takové hodinky prodávají, byl si téměř jist že jeho vysněný dárek je na dosah ruky. Z nadšením jí rozbalil ale to co bylo uvnitř nečekal ani v nejmenším. V krabičce byl totiž pozitivní těhotenský test!

Jeho velké nadšení vystřídalo obrovské štěstí kterého dohnalo až k slzám. Uplně zapomněl na svoje hodinky, protože tohle byl ten nejlepší dárek který mohl dostat.

Tento pár se totiž o dítě snažil velmi dlouho a jejich neúspěch už střídala zoufalost. Když přišla tato zpráva jejich život se změnil a oba začli prožívat své nejkrásnější období. Z našetřených peněz na hodinky koupil výbavičku pro nastávajícího potomka, a nikdy ani na moment nelitoval že nemá své luxusní hodinky, které si tak přál.

Autor: Rudolf Janík

Myslíte si, že by se článek líbil i Vašim přátelům na Facebooku? Když ho nasdílíte, tak to s nimi můžete probrat třeba v komentářích..


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace