Také vás může zajímat:

Kolik atomových bomb vybouchlo na naší planetě?

Pozoruhodné 19.2.2019
S radioaktivitou si každý spojí havárii jaderné elektrárny. Zejména pak tu v Černobylu. Ale je opravdu havárie v Černobylu zatím největší viník zamoření Země radiací?
Přečíst celé →

ČNB vydala opatření. Sníží se tím ceny nemovitostí?

Pozoruhodné 18.2.2019
Česká národní banka vydala v Říjnu 2018 doporučení, které má za úkol ztížit dostupnost hypoték, a zvýšení úrokové sazby.
Přečíst celé →

Mallorca - nádherné místo, kde nějaký čas bydlel i Bob Marley

Pozoruhodné 18.2.2019
Mallorca je skutečně nádherný ostrov ve Středozemním moři, který je protkán duchem Reggae a Jamajkou.
Přečíst celé →

2. díl - Jak koupit ojetý vůz a na co si dát hlavně pozor?

Pozoruhodné 18.2.2019
Trh s ojetými vozy neustále roste a auto je dnes spotřebním zbožím. V tomto seriálu se zaměříme na ojetiny. Ukážeme si některé nekalé praktiky a poradíme, na co si dát hlavně pozor.
Přečíst celé →

1.díl - Jak koupit dobře ojetinu a na co si dát hlavně pozor?

Pozoruhodné 18.2.2019
Trh s ojetými vozy neustále roste a auto je dnes spotřením zbožím. V tomto seriálu se zaměříme na ojetiny. Ukážeme si některé nekalé praktiky a poradíme, na co si dát hlavně pozor.
Přečíst celé →

Komunistické bankovky, které v oběhu moc dlouho nebyly. Pamatujete si je ještě?

Pozoruhodné 10.2.2019
Jsou bankovky, které si pamatujeme ještě dodnes. Ale pak jsou i takové, které nám v paměti tak moc neutkvěly.
Přečíst celé →

Nastěnka neboli Natalja Sedychová. Byl její život také jako pohádka?

Pozoruhodné 7.2.2019
Natalja Sedychová je známá hlavně z filmu Mrazík, kde ztvárnila Nastěnku. Jaký byl ale její život?
Přečíst celé →

Proč tato modelka jedla až patnáct sklenic Nutelly za měsíc? Důvod vás asi překvapí!

Pozoruhodné 23.1.2019

Modelka, která se jmenuje Natasha Crown, jedla až patnáct sklenic Nutelly za měsíc. Proč se tak rozhodla? Její důvod je fakt nepochopitelný.

Jak je známo většina modelek se spíše snaží zhubnout. Ale tato modeleka chce zřejmě pravý opak vysněné štíhlé postavy. Natasha Crown původem ze Švédska nechce totiž vypadat jako štíhlé děvčátko ale jako pořádný kus ženské. A to zejména v oblasti zadní části. Tato modleka chce mít totiž obrovský zadek, a nejen to, ona chce mít největší zadek na světě.

Což se jí nakonec i povedlo. Musela pojídat 15 Nutell za měsíc, a dalších jiných sladkostí a pochutin. Nabrala celých 56 kg čistého tuku, potom podstoupila operaci, u které jí všechen nabraný tuk přemístili do oblasti zadku. Po téhle opraci Natasha podlehla kouzlu plastické chirurgie. Podstoupila několik dalších operací, jako zvětšení rtů a další estetické operace. Velké pozadí sebou ale nese velmi mnoho nepříjemností. Velmi špatně spí, téměř nemůže běhat a když cestuje její pozadí se prostě na jedno sedadlo nevejde.

Přitom před tím než začala snít o velkém pozadí byla Natasha velmi krásná a smyslná žena. Její touha vypadat odlišně jí způsobila že pro mnohé spíše působí směšně až odporně. Natasha je smutným příkladem pro všechny které touží po nesmyslné kráse, a to i v případě že už krásné jsou a vlastně žádné úpravy nepotřebují.

Autor: Rudolf Janík

Myslíte si, že by se článek líbil i Vašim přátelům na Facebooku? Když ho nasdílíte, tak to s nimi můžete probrat třeba v komentářích..


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace