Také vás může zajímat:

Kolik atomových bomb vybouchlo na naší planetě?

Pozoruhodné 19.2.2019
S radioaktivitou si každý spojí havárii jaderné elektrárny. Zejména pak tu v Černobylu. Ale je opravdu havárie v Černobylu zatím největší viník zamoření Země radiací?
Přečíst celé →

ČNB vydala opatření. Sníží se tím ceny nemovitostí?

Pozoruhodné 18.2.2019
Česká národní banka vydala v Říjnu 2018 doporučení, které má za úkol ztížit dostupnost hypoték, a zvýšení úrokové sazby.
Přečíst celé →

Mallorca - nádherné místo, kde nějaký čas bydlel i Bob Marley

Pozoruhodné 18.2.2019
Mallorca je skutečně nádherný ostrov ve Středozemním moři, který je protkán duchem Reggae a Jamajkou.
Přečíst celé →

2. díl - Jak koupit ojetý vůz a na co si dát hlavně pozor?

Pozoruhodné 18.2.2019
Trh s ojetými vozy neustále roste a auto je dnes spotřebním zbožím. V tomto seriálu se zaměříme na ojetiny. Ukážeme si některé nekalé praktiky a poradíme, na co si dát hlavně pozor.
Přečíst celé →

1.díl - Jak koupit dobře ojetinu a na co si dát hlavně pozor?

Pozoruhodné 18.2.2019
Trh s ojetými vozy neustále roste a auto je dnes spotřením zbožím. V tomto seriálu se zaměříme na ojetiny. Ukážeme si některé nekalé praktiky a poradíme, na co si dát hlavně pozor.
Přečíst celé →

Komunistické bankovky, které v oběhu moc dlouho nebyly. Pamatujete si je ještě?

Pozoruhodné 10.2.2019
Jsou bankovky, které si pamatujeme ještě dodnes. Ale pak jsou i takové, které nám v paměti tak moc neutkvěly.
Přečíst celé →

Škoda Octavia slaví krásných 60 let a již se jí vyrobilo 6,5 miliónu kusů

Pozoruhodné 28.1.2019
První kusy tohoto krásného auta sjely z výrobní linky v roce 1959. Výroba začala kde jinde než v Mladé Boleslavi.
Přečíst celé →

Nastěnka neboli Natalja Sedychová. Byl její život také jako pohádka?

Pozoruhodné 7.2.2019

Natalja Sedychová je známá hlavně z filmu Mrazík, kde ztvárnila Nastěnku. Jaký byl ale její život?

Nádherná, pracovitá a upřímná žena, tak by se dala popsat Natalja. Pohádková Nastěnka ale tak pohádkový život prý neměla.

Natalja ruská herečka ale také tanečnice se narodila v roce 1948 v Moskvě. Její otec byl voják z povolání a maminka inženýrka. Když byla malá chtěla být krasobluslařkou. Tak malé děti ale do tréniku ještě jít nesměli. Natalja měla už jako malá kouzlo osobnosti, a její budoucí trenér nakonec udělal vyjímku

Netrvalo to dlouho, a o malé Natalje se mluvilo jako o velkém talentu. Byla nejmladší krasobluslařkou v tehdejším Sovětském svazu. Z krasobruslení postupně přešla k baletu, který nakonec vystudovala. Mrazík ale nebyla první zkušenost před kamerou. Už v šesti letech si totiž zahrála v televizní reklamě. Později dokonce v dokumentárním filmu a nakonec si zahrála samu sebe ve filmu "Volný kop"

Nakonec zaujala svým herectvím režiséra Alexandra Roua který zrovna hledal hlavní představitelku do filmu Mrazík. Ve filmu jí bylo necelých 15 let. Dokonce později přiznala že se zamilovala do svého hereckého kolegy Eduarda Izotova který hrál Ivánka.

Pak si zahrála ještě v několika filmech ale svojí hereckou kariéru předčasně ukončila dopisem. Stálo v něm "Už nikdy nebudu točit. Žádám o vyřazení mé složky z archivu" Bylo jí dvacet a byla jedna z nejžádanějších ruských hereček, přesto její kariera skončila.

Byla to krásná žena navíc jí znalo celé rusko a tak měla Natalja spoustu nápadníků. Jednoho miliardáře se kterým ale nakonec nebyla ale i žárlivého despotu který jí málem ubodal k smrti. Byl to choreograf velkého divalda, jeho jméno ale nikdy neprozradila. Když se seznámila se skladatelem Viktorem Lebeděvem, pozval jí na oběd, ale dozvěděl se to zmiňovaný žárlivý přítel. Ten přijel na hotel kde Natalja bydlela, povalil jí na zem a začal jí škrtit. Vedle sebe měl nůž popisuje Natalja. "Když cekneš zabiju tě" křičel, v tu chvíli chtěla Natalja vyskočit z okna ale on jí opět povalil na zem. Musela mu slíbit že se za něj provdá pak se teprve uklidnil. Nakonec si ale tohoto šílence nevzala. Vzala si právě oného Viktora Lebeděvova se kterým měla později syna. Ale i toto manželství nebyla procházka jarní zahradou.

Nakonec se k herectví opět vrátila, přijala angažmá v Moskevském divadle U Nikitské brány kde působí dodnes. Pokud byste jí chtěli vidět hrát máte šanci pokud si uděláte výlet do Moskvy.

Autor: Rudolf Janík

Myslíte si, že by se článek líbil i Vašim přátelům na Facebooku? Když ho nasdílíte, tak to s nimi můžete probrat třeba v komentářích..


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace